Paikallisuutiset

Hävikkiruokaa myydään tuhansia annoksia ja kiloja kuukaudessa – säästää luontoa ja ehkä sinunkin rahoja

Elintarvikeketjun eri vaiheilta yritetään eri tavoin haalia ylijäämäruokia kulutukseen. Arkistokuva.
Elintarvikeketjun eri vaiheilta yritetään eri tavoin haalia ylijäämäruokia kulutukseen. Arkistokuva. Kuva: Tomi Kosonen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ossi Rajala

Hävikkiruoan ympärille on syntynyt tällä vuosikymmenellä erilaisia yrityksiä, jotka myyvät ravintoloissa, kaupoissa, kahviloissa tai elintarviketukuissa syntyvää hävikkiä kuluttajille hyllyhintoja edullisemmin.

Ajatuksena on, ettei ruokaa menisi roskiin ja hävikkiruoka pystyttäisiin vielä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä