Mielipiteet

Hilla Julkaisujen liiketoimintajohtaja Henri Mattisen vastaus Solveig Polven mielipidekirjoitukseen

Iso osa lukijoistamme arvostaa paperista lehteä. Se on käyttöliittymänä hyvä ja sopii moneen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Kuten julkisuudessa on viime aikoina paljon puhuttu, paperisen lehden valmistaminen ja jakeleminen on muuttunut valtavan paljon hyvin lyhyessä ajassa. Paino- ja jakelukustannukset ovat nousseet erittäin rajusti.

Haluamme turvata laajan ja alueellisesti vahvan uutistuotantomme ja mahdollistaa kohtuuhintaisen uutistuotteen ilmestymisen jatkossakin. Lehti ilmestyy siis jatkossakin paperisena, mutta nykyistä harvempina päivinä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koska painetun lehden jakelu on hankaloitunut, kehitämme digitaalista palveluamme edelleen voimakkaasti.  Lukijamme arvostavat myös digitaalista sisältöämme ja kuluttavat sitä jo nyt valtavasti.

Verkkopalvelumme sisältö on jo nyt runsaampaa ja monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin. Äskettäin täysin uudistuneet verkkosivumme ja sovellus tarjoavat uutta luettavaa joka päivä varhaisesta aamusta myöhäisiltaan. Verkkopalvelusta löytyvät tuoreeltaan kaikki oman alueemme puheenaiheet ja tietysti tärkeimmät valtakunnalliset ja kansainväliset uutiset.

Kirjoittaja on Hilla Julkaisut liiketoiminta-alueen johtaja.

Halutako jatkaa keskustelua aiheesta? Lähetä mielipiteesi toimitukseen tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä