Paikallisuutiset

Ihan uutta sitruunasta – Sitruunamehulla terästetty vinaigrette on klassikko, mutta entäpä jos hienontaisit sitruunan kastikkeen joukkoon?

Miksikäs ei! Sitruunasta syntyy kastike niin lohelle kuin kreikkalaiseen kanakeittoon. Salsassa se on täydellistä kuorineen päivineen. Sitruunaposseteista saat helpon jälkiruuan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hyödynnä sitruunan mehu ja hedelmäliha kirpeään kastikkeeseen, joka on täydellinen kumppani rasvaiselle lohelle. Makumaailman täydentävät miedon pähkinäinen vuonankaali ja raikas minttu.

Vielä vähemmän hävikkiä syntyy sitruunasalsasta, johon pilkotaan kokonainen sitruuna kuorineen päivineen. Nappaa s

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä