Mielipiteet

J.A.Saarisen mielipidekirjoitus: Sitä saa mitä tilaa?

Mihin olemme yhteiskuntana menossa?

Eduskuntavaaleissa 20 % äänestäneistä kannatti kyseenalaisia arvoja. Ko. puolue vastustaa mm. ihmisyyttä, inhimillisyyttä, tasa-arvoa, ympäristönsuojelua, tulevaisuutta, Eurooppaa, kaikkia ulkomaalaisia, tuulimyllyjä, luomiskertomusta ja kulttuuria. Puolue ajaa vihamielisyyttä, syrjimistä, itsekkyyttä, taloushaihattelua ja rotuerottelua. Puolueen paikallinen ääniharava kunnostautuu lähinnä pääministerin solvauksilla, kilometrikorvauksilla, poissaoloilla ja kebab-kioskilla räyhäämisellä.

No, kansa on puhunut, vaikka ei ymmärtäisikään mitä tekee. Toivottavasti puolue pysyy linjallaan eikä yritä pestä mustaa viittaansa valkoiseksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toinen asia vaaleista. Valituksi tuli liuta tiktok-/blogi-/some- ym. ”vaikuttajia”, jotka eivät ole edes nähneet kannattajiaan. Mielikuvat ja kanssakäyminen ovat täysin verkkoperäisiä. Nämä nykytrendin mukaiset hahmottomat pellet eivät ole koskaan nähneetkään ihmisiä kasvoista kasvoihin. Jos eduskunnassa joskus tulee sähkökatko, niin nämä tiktok-tyypit valuvat kasaan kuin reiän saanut ilmapatja. Voima katoaisi täysin.

Seuraavissa vaaleissa lienee jo ehdokkaina tekoälyllä varustettuja eduskuntarobotteja. Tosin taso päätöksenteossa todennäköisesti vain nousisi. Sitä odotellessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä