Paikallisuutiset

Vielä ehdit jakaa meille Kokkola Cupiin liittyvän muistosi — kokoamme lukijoiden muistot jutuksi

GBK voitti C-tyttöjen sarjan Kokkola Cupissa kesällä 2007. Kuva: Clas-Olav Slotte

Kokkola Cup on kerännyt juniorijalkapalloilijoita huoltajineen Kokkolaan jo 1980-luvun alusta alkaen. Vuosiin mahtuu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Keskipohjanmaa kerää lukijoiden muistoja menneistä turnauksista.

Kokkola täyttyy taas jalkapallojunioreista, kun Kokkola Cup -turnaus järjestetään kaupungissa 17.—21. heinäkuuta. Keskipohjanmaa seuraa turnausviikon tapahtumia aktiivisesti. Luvassa on myös striimi Mini Kokkola Cupista lauantaina 20.7. kello 12-16. Myös turnauksen avajaiskulkueesta tullaan tekemään livelähetystä.

Mutta mitä on kaikkea on tapahtunut aikaisempina vuosina? Keskipohjanmaa kerää juttua varten lukijoiden muistoja niin lähimenneisyydestä kuin vuosikymmenten takaa.

Voit kertoa lempimuistojasi omasta nuoruudesta tai lasten turnauksista. Kävitkö kenties Kokkola Cup diskossa tai teittekö joukkueen kesken jotain muuta hauskaa? Olitko talkoolaisena vai kannustamassa junioreita?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tässä hieman esimakua jo saaduista muistoista:

Nea Ahola

Ajankohta: 2010-luku

5 vuotta peräkkäin Kokkola Cupin kultamitalin voittaminen GBK tyttöjoukkueen kanssa tuntuu vieläkin huikealta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tarja Slotte

Ajankohta: 1997

GBK -90 syntyneiden poikien ensimmäisestä vuoden 1997 cupista on jäänyt mieleen leirintäalueella pelattu matsi. Vastustaja oli muistaakseni joko Virosta tai Venäjältä.

GBKn pojilla oli ensimmäiset pelipaidat, jotka ulottuivat polviin saakka eli olivat hellyttävän näkösiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Emmi Lehojärvi

Ajankohta: 2009-2012

Ensimmäisistä turnauksista jäänyt mieleen etenkin joukkuelaisten kanssa vietetty aika Santahaassa ja erilaisten kojujen kiertäminen!

Jonain vuonna oli Tutorin pitämä teltta, mistä pystyi voittamaan kisasta vyön, johon oli kiinnitetty narulla pallo. Vyö lähti kotiin ja viihdytti vielä useana kesänä turnauksen jälkeenkin.

Voit myös jakaa kuvia Kokkola Cup muistoista tämän linkin kautta!

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä