Paikallisuutiset

Juhannuksena maistellaan saaristolaisherkkuja – Lettukakku sulaa suuhun ja Strömsö-kokin kalawallenberg vie kielen mennessään

Kala kuuluu kesään ja erityisesti juhannukseen. Ja ketkäpä tuntisivat kalan paremmin kuin saaristolaiset? Näillä ohjeilla koko upea saaristolaismenu herkkuineen on jokaisen ulottuvilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Leivo tumma ja mehevä saaristolaisleipä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Mittumaari alkaa juhlavasti, kun tarjoilet alkumaljojen kera saaristolaisleipää ahventartarin kera.

Kalawallenberg-annos perunakiekkojen kera on mukaelma ahvenanmaalaisen Strömsö-kokinMichael Björklundin Micken kalaherkut -keitt

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä