Paikallisuutiset

Keskipohjanmaa ilmestyy sunnuntaina ja maanantaina näköislehtenä – Uutispalvelu keskittyy verkkoon

Muutosten taustalla on painotuotteen kustannusten voimakas kasvu ja muutokset lukijoiden median kulutuksessa

Keskipohjanmaassa panostetaan jatkossa yhä enemmän verkkopalvelun sisältöihin. Kuva: Jukka Lehojärvi

Keskipohjanmaan printtilehden ilmestyspäivien muutokset astuvat voimaan tänä viikonloppuna. Keskipohjanmaa ilmestyy painettuna lehtenä maanantaista lauantaihin, mutta näköislehti on luettavissa verkossa viikon jokaisena päivänä.

Muutos tarkoittaa sitä, ettei painettua lehteä jaeta enää sunnuntaisin ja maanantaisin.

Painetun lehden ilmestymispäivien karsinta hyvitetään jo maksetuille tilauksille jatkamalla voimassa olevaa tilausta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Painetun lehden jakelun muutoksilla pyritään turvaamaan laaja ja asiantunteva uutispalvelu ja huomioimaan median kuluttamisen digitalisoituneet trendit. Toimitus on töissä viikon jokaisena päivänä ja tuoreimmat uutiset löytyvät Keskipohjanmaan uudistuneesta verkkopalvelusta ajantasaisesti.

– Olemme hereillä koko alueella ja reagoimme uutistilanteisiin jatkossakin. Sen lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman ilmiö- ja henkilöjuttuja, jotka ovat luettavissa verkkopalvelussamme jo hyvissä ajoin ennen kuin ne julkaistaan painetussa lehdessä. Keskitymme kehittämään erityisesti video- ja livetarjontaa, kertoo Keskipohjanmaan va. päätoimittaja Sanni Aho.

Jokainen lehden tilaaja on oikeutettu lukemaan verkkopalvelun sisältöjä, kun luo ensin Hilla-tunnukset. Tunnukset voi luoda täältä.

Jos sinulla on jo ennestään ollut tunnukset Keskipohjanmaan verkkosivuille, riittää, kun vaihdat salasanasi. Ohjeet salasanan vaihtoon löydät tästä.