Paikallisuutiset

Keskusta uskoo loppukiriin – Puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen tapasi järjestöväkeä Kokkolassa: "Meillä on nyt samat lääkkeet kuin kunta- ja aluevaaleissa"

Keskusta ei Riikka Pirkkalaisen mukaan ole asettanut mitään numeraalista tavoitetta, mikä vaalituloksessa tyydyttää. "Haemme mahdollisimman hyvää tulosta. Aina haetaan vaalivoittoa ja silloin vertailukohteena ovat edelliset vaalit". Neljä vuotta sitten keskustan kannatusosuus oli 13,8 prosenttia.
Keskusta ei Riikka Pirkkalaisen mukaan ole asettanut mitään numeraalista tavoitetta, mikä vaalituloksessa tyydyttää. "Haemme mahdollisimman hyvää tulosta. Aina haetaan vaalivoittoa ja silloin vertailukohteena ovat edelliset vaalit". Neljä vuotta sitten keskustan kannatusosuus oli 13,8 prosenttia. Kuva: Markku Jokela

Keskustan kannatus on viime mittauksissa vajonnut 10–11 prosentin tasolle, mutta puoluesihteeriRiikka Pirkkalainen ei ole menettänyt toivoaan.

Kokkolassa torstaina muun muassa keskustan järjestöväkeä tavanneen puoluesihteerin optimismi nojaa edellisiin kunta- ja aluevaaleihin. Niissä keskustan kannat

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.