Paikallisuutiset

Kokkolalaislähtöinen Antti Asujamaa on perustanut kolme ravintolaa Helsinkiin – Nyt haavena on elämän hidastaminen: "Vähemmän duunia ja tilalle kaikkea hyvää fiilistelyä"

– Täytän joulukuussa 50 ja haaveenani on ennen kaikkea hidastaa elämää! Vähemmän duunia ja tilalle kaikkea hyvää fiilistelyä, toteaa kokkolalaislähtöinen Antti Asujamaa.
– Täytän joulukuussa 50 ja haaveenani on ennen kaikkea hidastaa elämää! Vähemmän duunia ja tilalle kaikkea hyvää fiilistelyä, toteaa kokkolalaislähtöinen Antti Asujamaa. Kuva: Sini Sulkakoski

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Bändimme viimeisin keikka soitettiin 27 vuotta sitten Seurahuoneella, ja nyt Pääsiäisjameissa esiinnyimme siellä ensimmäistä kertaa tämän tauon jälkeen. Voi ajatella, että se oli ikään kuin eräänlainen paluu rikospaikalle, toteaa Nowheressä rumpuja soittava kokki ja ravintoloitsija Antti Asujamaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä