Kokkola-lehti

Kokkolalaispäiväkodissa on oma kokki- Täällä syödään alusta asti itse tehtyä

Ingela Silfverberg jakoi päivän keiton lautasille, mutta muutoin ruoan ottamista lautaselle harjoitellaan itse. Javier Rasmus osaa viedä lautasen rauhallisesti omalle paikalleen. Kuva: Sini Sulkakoski

Harvassa ovat tänä päivänä ne yksiköt, missä valmistetaan ruoka vain oman talon tarpeisiin. Mäntykankaalla sijaitseva Daghemmet Trivselvrån haluaa tiukasti pitää kiinni siitä, että päiväkodissa työskentelee oma kokki, joka valmistaa päivittäisen ruoan alusta asti itse.

– Koemme keittiömme olevankin todellinen kruununjalokivi, toteaa Daghemmet Trivselvrånin toiminnanohjaaja Katja Liimatta-Åström.

Keittiössä valmistuu päivittäiset ateriat ainoastaan Daghemmet Trivselvrånin tarpeisiin.

– Huomionarvoista on, että kokkimme ei käytä mitään eineksiä, puolivalmisteita saati

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä