Paikallisuutiset

Ruokahävikkiä pyritään vähentämään monin keinoin: ”Käyttäisimme roskiin menevät eurot mieluummin extrana kouluruokaan”

Hävikkiruoan vähentämiseen pyritään muun muassa hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä sekä sopivan kokoisilla tarjoiluastioilla ja -ottimilla.

Ruokaa tarjolla Piispanmäen koulun ruokalan linjastolla Kokkolassa. Biojäteastian luona tiedotetaan parhaillaan käynnissä olevasta Hävikkiviikosta. Kuva: Jukka Lehojärvi

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Poissaolot, kiire, sosiaaliset paineet eli kavereiden mielipiteet, yleinen kouluruokapuhe – muun muassa nämä asiat vaikuttavat kouluilla syntyvän ruokahävikin määrään, joka vaihtelee suuresti päivittäin.

– Suurin tekijä on aina, kuinka suosittua ruokaa on tarjolla. Perinteiset uunimakkara, lihapyöryk

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä