Paikallisuutiset

Koululaisten laajat terveystarkastukset tekemättä jo toista vuotta ainakin Lohtajalla – "Niitä on pyydetty useaan otteeseen ja niiden perään on kyselty"

Soiten vastuualuejohtajan mukaan ongelma johtuu pahan lääkäripulan takia, mutta tarkastukset pyritään tekemään. Osa ajoista saattaa siirtyä kesälle.

Terveydenhoitajan vastaanotolle pääsee Kokkolan kouluissa pääosin mukavasti. Isokylän koulussa kouluterveydenhoitajat Elina Jaatinen ja Piia Sydänmetsä pitävät vastaanottoa jokaisena arkipäivänä.
Terveydenhoitajan vastaanotolle pääsee Kokkolan kouluissa pääosin mukavasti. Isokylän koulussa kouluterveydenhoitajat Elina Jaatinen ja Piia Sydänmetsä pitävät vastaanottoa jokaisena arkipäivänä. Kuva: Markku Jokela

Lohtajan kirkonkylän koulun vanhempainraadin vanhemmat ovat närkästyneitä. Syynä on se, ettei koululla ole tehty kahteen vuoteen laajoja terveystarkastuksia, joihin kuuluu myös lääkärintarkastus. Lakisääteiset laajat terveystarkastukset kuuluu tehdä ensimmäisen, viidennen ja kahdeksannen luokan oppi

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.