Paikallisuutiset

Krouvari, jonka Anders Chydenius herätti

Monta uraa keittiön puolella: messikallen, kokin, keittiömestarin ja ravintoloitsijan. Moni muistaa vielä Rainer Kotkan isännöimät ravintolat, kuten Tervapata ja Tervasoihtu.
Monta uraa keittiön puolella: messikallen, kokin, keittiömestarin ja ravintoloitsijan. Moni muistaa vielä Rainer Kotkan isännöimät ravintolat, kuten Tervapata ja Tervasoihtu. Kuva: Aki Paavola

Kaikkihan Kokkolassa Rainer Kotkan tuntevat? Ainakin olet hänestä kuullut. Vanha krouvari tervehtii tuttaviaan aina yhtä kohteliaasti niin kaduilla kuin markettien ruokaosastoilla. Ja jos hyvin käy, voit kuulla pätkän vänrikki Ståhlin tarinoista varmasti uutena tulkintana.

Merenkulkija ja ravintoloit

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä