Lainojen yhdistäminen tasapainottaa taloutta

MAINOS - LAINAA.COM -

Ei ole mitenkään tavatonta, että elämässä tulee eteen vaiheita, jolloin joutuu tekemään useita erilaisia arvokkaita hankintoja. Esimerkiksi ajoneuvon ja kodinkoneiden hankkiminen erillisillä kuluttajalainoilla ja osamaksusopimuksilla voi lyhyessä ajassa johtaa tilanteeseen, jossa maksettavaksi on kertynyt useita erillisiä lainoja. Näistä voi yhdessä aiheutua huomattavia kuluja ja vakaan taloudenpidon hallintavaikeuksia.

Yksinkertainen ratkaisu useamman lainan helppoon hallintaan ja kulujen karsimiseen on kohtuullisen koron yhdistelylaina. Lainaa.com tarjoaa yksinkertaisen ja ilmaisen verkkopalvelun, jonka avulla voi löytää edullisen yhdistelylainan.

Hae lainaa netistä kilpailuttamalla yhdistelylaina kymmenillä eri lainatarjoajilla. Näin voit varmistua siitä, että lainataakkasi kevenee ja säästät rahaa yhdistämällä useat lainat yhdeksi helppohoitoiseksi yhdistelylainaksi.

Yhdistelylainan kilpailutus tuo lisää säästöjä

Yhdistelylaina on kätevä tapa saada säästöjä silloin, kun erilaisia lainoja on kertynyt useita. Suin päin ei kuitenkaan kannata yhdistelylainaa lähteä nostamaan. Suurimman mahdollisen säästön yhdistelylainalla saa silloin, kun laina kilpailutetaan. Yhdistelylainojen korot ja oheiskulut vaihtelevat markkinatilanteiden mukaan, joten vain kilpailutuksen avulla voi löytää edullisimman yhdistelylainavaihtoehdon.

Yhdistelylainoja myöntävät useat kymmenet rahoitusyritykset ja pankit. Olisi hyvin työlästä ja monimutkaista teettää kilpailutus kattavasti eri lainatarjoajien välillä lähettäen tarjouspyyntöjä jokaiselle lainatarjoajalle erikseen. Yksinkertainen ratkaisu on kilpailuttaayhdistelylainat käyttäen Lainaa.com yhdistelylainakilpailutusta. Ilmainen palvelu teettää kilpailutuksen puolestasi jopa 40 eri rahoittajalla ja pankilla.

Kilpailutuksen tulokset ovat nähtävissä jo muutaman minuutin kuluttua kilpailutuslomakkeen lähettämisestä. On hyvä huomata, että yhdistelylainan kilpailutuksen teettäminen ei vielä sido kilpailutuksen teettäjää ottamaan lainaa. Saatuja tarjouksia voi rauhassa verrata toisiinsa ja tutustua parhaimpien tarjouksien yksityiskohtaisiin lainaehtoihin.

Yhdistelylainojen kilpailutus on aina kannattavaa

Lainaa.com tekee yhdistelylainojen laajan kilpailutuksen niin helpoksi, ettei ole olemassa mitään syytä jättää kilpailutusta tekemättä. Kilpailutuksen tulokset esitetään erittäin helposti ymmärrettävässä muodossa, jotta eri lainatarjoajien tarjouksia voi vertailla vaivattomasti.

Lainaa.comin tavoitteena on tarjota yhdistelylainakilpailutuksen teettäjille alan parhaimmat lainatarjoukset rehellisesti ja avoimesti. Painotamme jokaiselle kilpailutuksen teettäjälle myös yksityiskohtaisten lainaehtojen tärkeyttä. Niihin tulee perehtyä tarkkaan ennen lopullista valintaa. Toisinaan hieman kalliimpi yhdistelylainavaihtoehto voi joustavien lainaehtojen myötä ollakin se itselleen sopivin lainatarjous.

Kannattavaksi yhdistelylainan kilpailutuksen tekee rahan säästämisen ohessa myös ajan säästö. Voit olla varma, että saat alan edullisimpia lainatarjouksia, eikä itse kilpailutuksen teettäminen kestä kuin muutaman minuutin.

Lainaa.com on suoraviivainen ja rehellinen yhdistelylainakilpailuttaja

Yhdistelylainan kilpailutuspalvelu perustuu yhden sähköisen lomakkeen täyttämiseen ja lähettämiseen. Kilpailutusta varten tarvitaan hakijan taustatietoja sekä tiedot nykyisestä tulotasosta. Samalla lomakkeella määritellään haettava lainasumma, joka voi olla suurimmillaan 60 000 € ja laina-aika, jonka voi määritellä pisimmillään 20 vuoden mittaiseksi. Lomakkeen tietoja käsitellään tietoturvallisesti käyttäen vahvoja salaustekniikoita.

Palvelun ilmaisuus perustuu palkkioihin, jotka Lainaa.com palvelun kehittäjät ja ylläpitäjät saavat jokaisesta palvelun kautta solmitusta yhdistelylainasta. Tämä takaa palvelun säilymisen ilmaisena kaikille lainakilpailutuksen teettäjille.

Kilpailutuksen tuloksien paremmuusjärjestys perustuu saatujen tarjousten todelliseen vuosikorkoon. Emme käytä nimelliskorkoa vertailukriteerinä, sillä se ei sisällä yhdistelylainan oheiskuluja, kuten esimerkiksi avausmaksua ja lainan ylläpitomaksuja. Tuloksissa näkyvät todelliset vuosikorot ovat siten aidosti suoraan vertailtavissa toisiinsa.  

Toimimme vastuullisesti ja teemme myös pienen osamme yhteisen tulevaisuuden eteen istuttamalla yhteistyökumppanimme toimestapuun Suomen luontoon jokaista palvelumme kautta otettua lainaa kohden. Tutki mahdollisuutesi säästöihin käyttäen luotettavaa ja ilmaista yhdistelylainakilpailutusta verkkopalvelussamme.

Tutustu myös samalla muihin säästöpalveluihimme osoitteissa Insured.fi sekä Sähköt.net ja katso, kuinka paljon reilummin voit säästää arjen raha-asioissasi!