Ajankohtaista

Leipä homeessa ja banaani mustuneena? Ensi viikolla vietetään Hävikkiviikkoa – Vastaa Keskipohjanmaan kyselyyn ja kerro parhaat vinkkisi ruokahävikin vähentämiseksi

Omilla valinnoilla ja teoilla voi vaikuttaa paljon siihen, kuinka paljon ruokahävikkiä omassa keittiössä syntyy.

Salaatti nahistuneena ja jugurttipurkin parasta ennen -päiväys takana aikoja sitten! Kuulostaako tutulta?

Syömäkelpoista ruokaa menee hukkaan kaikissa elintarvikeketjun vaiheissa, mutta kotitalouksien osuus ruokahävikistä on suurin, jopa yli kolmasosa. Se tarkoittaa sitä, että yli 100 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa laitetaan kotitalouksissa jäteastiaan joka vuosi.

Ensi viikolla eli 11.-17. syyskuuta vietetään Hävikkiviikkoa, jonka tavoitteena on herättää keskustelua ruokahävikistä ja lisätä ruoan arvostusta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kerääntyykö sinun keittiössäsi paljon ruokahävikkiä vai oletko saanut sen määrän minimoitua? Mitkä ovat parhaat vinkkisi ruokahävikin vähentämiseen? Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro parhaat neuvosi ja reseptisi!

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä