Paikallisuutiset

Lohtajalaiselle leipäjuustolle SM-kultaa – "Mehevää ja sopivan narskuvaa", arvioivat artesaaniruoan SM-kisojen tuomarit Jukkolan juustoa

Jukkolan leipäjuusto menestyi artesaaniruoan SM-kisoissa torstaina.
Jukkolan leipäjuusto menestyi artesaaniruoan SM-kisoissa torstaina. Kuva: Jukkola Food

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lohtajalaisen Jukkola Foodin leipäjuusto voitti Suomen mestaruuden artesaaniruoan SM-kilpailuissa torstai-iltana Raisiossa. Leipäjuusto kilpaili ei-hapatettujen juustojen kategoriassa.

Tuomarit luonnehtivat arvosteluissaan juustoa meheväksi ja ”juuri sopivan narskuvaksi”. Juuston pyöreä muoto ja tasa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä