Paikallisuutiset

”Meillä on tosi kivaa olla töissä” – Hae Kepariin kesätoimittajaksi!

Hilla Groupin kesätoimittajat ovat vuosien varrella päässeet suorittamaan muun muassa tällaisia työtehtäviä. Kuva: Markku Jokela, Jukka Lehojärvi, Clas-Olav Slotte

Kesätoimittajahaku Keskipohjanmaahan ja Kokkola-lehteen on auki.

– Ensimmäinen kesä toimittajan hommissa jännitti etukäteen, mutta täällä otettiin kesätyöntekijät tosi hyvin vastaan, kertoo Keskipohjanmaan toimittaja Frida Keränen.

Keränen aloitti kesätoimittajana Keskipohjanmaassa kesällä 2021. Nyt, kolmen kesätoimittajakesän jälkeen, Keränen työskentelee Keparissa vakituisena uutis- ja deskitoimittajana.

Nopeaa uutisointia deskissä, pitkiä henkilöjuttuja, kolumneja ja suoria lähetyksiä. Keränen kertoo päässeensä oppimaan journalismista monipuolisesti kesäpestiensä aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kepari on hauska paikka työskennellä ja journalismiin suhtaudutaan täällä intohimoisesti. Omia juttuideoita arvostetaan ja apua pulmatilanteissa saa kyllä aina, Keränen sanoo.

Haluaisitko sinäkin tutkia, selvittää, kuunnella ja kertoa? Kiinnostaako kesätyö, jossa päivät eivät ole veljeksiä?

Keskipohjanmaan ja Kokkola-lehden kesätoimittajahaut ovat jälleen auki. Toimituksiin etsitään kesäksi toimittajia ja kuvaajia.

– Etsimme kesäksi joukkoomme erilaisia ihmisiä. On hyvä, jos saamme toimitustyöhön eri ikäisiä ihmisiä, joilla on erilainen koulutustausta tai työkokemus, kertoo Keskipohjanmaan päätoimittaja Suvi Tanner.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Miten?

Näin haet meille töihin

Jätä hakemus juttunäytteineen viimeistään 18. helmikuuta osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja antavat tuottaja Arja Kangas (arja.kangas@hillagroup.fi, 040 180 1946) sekä päätoimittaja Suvi Tanner (suvi.tanner@hillagroup.fi, 040 560 8344).

Kokkolan tai Keski-Pohjanmaan ei tarvitse olla entuudestaan tuttu, kunhan haluat tutustua alueeseen ja paikallisiin ihmisiin, ilmiöihin ja yrityksiin.

Hakijoilta toivotaan journalismin perusteiden osaamista ja aiempaa kosketusta alaan joko opiskelujen tai töiden kautta. Hakijoilta odotetaan valmiutta deskityöhön, uutis- ja feature-journalismiin, suorien lähetysten tekemiseen ja monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Ajokortti ja halu hypätä auton rattiin ovat plussaa.

– Lupaan, että Keparin ja Kokkola-lehden yhteisessä toimituksessa pääsee tekemään ja oppimaan jotian, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt. Meillä ei jämähdä kesäksi vain yhteen tehtävään, Tanner sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Katso videolta, mitä kaikkea kesän 2023 kesätoimittajat pääsivät tekemään:

Keskipohjanmaan ja Kokkola-lehden yhteistoimitus tarjoaa työyhteisön, missä taatusti saa kokeilla ja kysyä. 25-henkisestä toimituksesta saa tukea, kavereita ja työkokemusta, josta on jatkossakin hyötyä.

– Tänne kannattaa hakea myös siksi, että meillä on tosi kivaa olla töissä. Porukka on huippu ja siihen pääsee helposti sisään, Tanner lupaa.

Myös Keränen on samoilla linjoilla ja suosittelee hakemaan toimitukseen töihin.

– Hakekaa tänne! Täällä on ollut kesätoimittajia monenlaisista taustoista ja meillä on kivaa myös vapaa-ajalla, hän sanoo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä