Paikallisuutiset

Mihin kaikkeen kaali taipuukaan? Keittoihin, muhennoksiin, salaatteihin, kääryleisiin...

Kyssäkaalia ja porkkanaa kasvislaatikkoon. Maistuu hyvältä lihan tai kalan lisukkeena.
Kyssäkaalia ja porkkanaa kasvislaatikkoon. Maistuu hyvältä lihan tai kalan lisukkeena. Kuva: Heikki Westergård

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Annamari Nurminen, teksti Heikki Westergård, kuvat

– Vaikea sanoa, mihin kaalia ei voisi laittaa. Se on erittäin monikäyttöinen. Ja miten edullistakin se on, iloitsee ruoka-asiantuntija Anna Kari Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisista.Kari valmisti kyssäkaalista ja porkkanasta uunilaatikon, kukkakaa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä