Kotimaa

MTV:n Uutiset: Perussuomalaisten Grönroos jätti hallitusneuvottelut puolueensa lepsujen maahanmuuttolinjausten takia

Grönroos on ollut perussuomalaisten jäsen maahanmuuttoa käsittelevässä sisäisessä turvallisuusryhmässä hallitusneuvotteluissa. Kuva: Silja-Riikka Seppälä

Perussuomalaisten entinen puoluesihteeri ja Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja Simo Grönroos jätti hallitusneuvottelut kokonaan viikko sitten, kertoo MTV:n Uutiset.

Grönroos sanoo MTV:n Uutisille, että perussuomalaisten liian lepsut tavoitteet maahanmuuttopolitiikassa oli syy lähdölle.

Grönroos on ollut perussuomalaisten jäsen maahanmuuttoa käsittelevässä sisäisessä turvallisuusryhmässä hallitusneuvotteluissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Grönroos ilmoitti MTV:n Uutisten mukaan Mari Rantaselle (ps.) suullisesti jättävänsä neuvottelut tiistai-iltana 23. toukokuuta ja kertoi seuraavana päivänä asiasta myös sähköpostitse maahanmuuttoryhmän perussuomalaisille.

Rantanen toimii puolueen pääneuvottelijana maahanmuuttoryhmässä. Grönroos kertoi olettaneensa, että Rantanen on tiedottanut asiasta eteenpäin puheenjohtaja Riikka Purralle. Tänään Purra vastasi MTV:n Uutisille, ettei kukaan perussuomalainen ole jättänyt hallitusneuvotteluja.

Grönroosin mukaan välit puolueeseen ovat kuitenkin hyvät ja yhteistyö jatkuu Suomen Perustan toiminnanjohtajana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä