Ruoka

Näin jatkojalostat kolmen päivän ruoat minimivaivalla – kokoa värikäs "jämäbuffet" jääkaappiin kertyneistä kasviksista

Tee paahdetuista kasviksista ensimmäisenä päivänä salaatti, pyöräytä seuraavalle päivälle kasvispyörykät ja kokkaa kolmantena täytetty patonki.

Talviaikaan hentoinen vihersalaatti ei ole parhaimmillaan, joten paras tapa nauttia salaatti on käyttää kasvikset ohuina suikaleina uunin kautta. Kuva: Nina Karlsson

Kauden kasvikset ja kikherneet paahtuvat 15 minuuttia uunissa, ja olet samalla tullut tehneeksi kahden seuraavan päivän kokkailujen alkuvalmistelut hyvinkin pitkälle.

Tämän jutun talvisalaatista, kasvispyöryköistä ja patongista riittää kustakin kahdelle. Paketillinen fetaa jaetaan salaattiin ja kasvi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä