Ruoka

Pääsiäisenä iloitaan heräävästä keväästä – Perhe ja läheiset kokoontuvat nauttimaan juhlakauden herkuista yhteisen pöydän ääreen

Paras pääsiäismenu valmistuu helposti ja maistuu herkulliselta. Munakasrullaan kiepautetaan täytteeksi katkarapuja ja karitsanjauhelihasta tehdään juhlavat pyörykät. Samettinen jälkiruoka hyytyy sitrusmehun voimalla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pääsiäinen on kristikunnan suurin ja vanhin juhla. Pääsiäisviikko alkaa palmusunnuntaista ja huipentuu pääsiäisaamuun. Katolisen ja ortodoksisen perinteen mukaan pääsiäistä edeltää paasto. Sen päättymistä juhlistetaan nauttimalla runsaasti tuhteja ruokia.

Pääruokien ykkösraaka-aine on lammas ja perin

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä