Paikallisuutiset

Päivän henkilö: Kokkolalaisen kotikokin Daniel Wiikin kokkausinnon taustalla on halu syödä hyvää, maukasta ja tuoretta ruokaa

Daniel Wiik tekee harvoin jälkiruokaa, mutta ”aikuisten lätyt” eli crepit jäätelön ja appelsiinimarmeladin kera konjakilla liekitettyinä kruunaavat aterian.
Daniel Wiik tekee harvoin jälkiruokaa, mutta ”aikuisten lätyt” eli crepit jäätelön ja appelsiinimarmeladin kera konjakilla liekitettyinä kruunaavat aterian. Kuva: Maisa Järvelä

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokkola

Mistä olet saanut ruoanlaitto-oppisi?

– Kotoa ja mummulta. Tai oikeastaan oppi on väärä sana. Sain olla mukana keittiössä, varsinkin mummun luona ja mökillä.

Miten innostuit kokkaamisesta?

– Kun muutin kotoa pois, tuli ikävä maukasta ruokaa ja mieleen äidin lihapullat, pastat ja muut herkut. Mie

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä