Paikallisuutiset

Päivän henkilö: Kotoa alkuopit, koulusta lisävauhtia ruoanlaittoon, kertoo kokkolalainen kotikokki Kari Pallaspuro

Kari Pallaspuro suosii lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. – Luomuakin, jos sen hinta ei ole merkittävästi korkeampi.
Kari Pallaspuro suosii lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. – Luomuakin, jos sen hinta ei ole merkittävästi korkeampi. Kuva: Maisa Järvelä

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokkola

Mistä olet saanut ruoanlaitto-oppisi?

– Alkuopit sain kotoa äidiltä. Erityisesti innostuin koulun kotitaloustunnilla Eeva Kuusion opeissa. Olin valinnut seiskalla valinnaisaineeksi konekirjoituksen, mutta jo ensimmäisen tunnin jälkeen tajusin, ettei se ole minun hommaani. Halusin ja sain vaiht

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä