Ruoka

Edessä tomaattitartar, vieressä hedelmätäytteinen ja takana pikkublini suolakurkun, smetanan ja hunajan kera. Kuva: Harri Kuittinen

Pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit – täydellinen bliniresepti löytyy kokeilemalla

Elena Gorschkowin sukureseptissä taikinaa kohotetaan kolme kertaa. Kiireinen kokkaa pikablinit uunissa muffinssien tapaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Blinit ovat talvinen herkku, ja ne herauttavat veden kielelle. Mutta miten valmistetaan juuri sopivan hapan taikina, joka takaa täydellisen kuohkeat ja rapsakat lettuset?

Nykyään STTK:n yhteiskuntavaikuttamisen päällikkönä työskentelevä Elena Gorschkow tunnetaan ystäväpiirissään jokavuotisista blinik

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä