Ruoka

Pikkubudjetin kalaostokset vaativat tarkkuutta ja kekseliäisyyttä – näillä vinkeillä saat suositellut viikkoannokset täyteen

Ruoan hinnan nousu konkretisoituu kalatiskillä. Tuoreen kalan kilohinnat huitelevat jopa neljänkympin korvilla. Kalan ylivertaisten terveysvaikutusten vuoksi sitä kuitenkin suositellaan syömään pari kolmekin kertaa viikossa. Muutamalla vinkillä yhtälöstä voi suoriutua kohtuuhinnalla.

Helena Saine-Laitinen, teksti ja kuvat

Silakat kypsyvät tomaattisessa kastikkeessa viidessä minuutissa. Kuva: null

Uunilohi, kalakeitto ja paistettu kala keikkuvat suomalaisten kotiruokasuosikkien listalla sitkeästi vuodesta toiseen. Olemme myös armoitettuja savu- ja graavikalan sekä maustesillien ja -silakoiden ystäviä.

Kalaruoista pidetään, mutta kalliit hinnat tekevät kala

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä