Paikallisuutiset
Pikkujoulukausi on ottanut jälleen siipeensä koronatilanteesta – "Passin myötä alkoivat perumiset", kertoo ylivieskalaisen Myllyranta-ravintolan yrittäjä Ilkka Koski
Ravintoloiden pikkujoulukausi on ottanut jälleen siipeensä koronatilanteen heikettyä.
Lokakuussa Keskipohjanmaa-lehdessä uutisoitiin, kuinkakeskipohjalaisravintolat suuntasivat juhlakauteen varovaisen toiveikkaina. Osassa ravintoloista varaustilanne lähenteli jo normaalia.
Nyt ylivieskalaisen Myllyran
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.