Paikallisuutiset

Keskipohjalaisravintoloissa varovaisen toiveikkaina juhlakautta kohti – Kokkolalaisessa Nerassa varaustilanne lähentelee jo normaalia

Pikkujoulukausi on pian ovella ja ravintola-alalla odotetaan sitä vaihtelevan positiivisissa tunnelmissa. Heikentynyt koronatilanne on tuonut joitain varausten peruutuksia.

Gastro Ketun yrittäjä Jani Kettunen toteaa, että pikkujoulujen järjestäminen olisi sujuvampaa, jos osa ryhmistä malttaisi järjestää juhlat jo marraskuun alkupuolella.
Gastro Ketun yrittäjä Jani Kettunen toteaa, että pikkujoulujen järjestäminen olisi sujuvampaa, jos osa ryhmistä malttaisi järjestää juhlat jo marraskuun alkupuolella. Kuva: Markku Jokela

Ihan hyvältä ja toiveikkaalta näyttää. Mutta juuri tällä hetkellä myös vähän sekavalta.

Näin voi lyhyesti tiivistää ravintola-alan tunnelmia pikkujoulukauden kynnyksellä.

– Pikkujouluvarauksia on aika hyvin, mutta nyt tulee taas peruutuksia. Ihmiset eivät oikein tiedä, missä mennään koronan kanssa, ke

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä