Urheilu

Pöytään helähti neljä kymppiä ja pari kakkostakin irtosi – Kuuntele, kun Keparin kulmalla -podcastin raati arvioi kansallislauluja ja kansallistunteen roolia urheilussa

Välineet kuntoon. Timo Varila sääti mikrofoneja kuntoon, kun kansallislauluraati kokoontui Keparin kulmalla. Pöydän ääressä raatilaiset Jukka Anias (oik.), Anni Saari ja Juha Savela. Etäyhteydellä mukana oli Anniina Jeskanen.
Välineet kuntoon. Timo Varila sääti mikrofoneja kuntoon, kun kansallislauluraati kokoontui Keparin kulmalla. Pöydän ääressä raatilaiset Jukka Anias (oik.), Anni Saari ja Juha Savela. Etäyhteydellä mukana oli Anniina Jeskanen. Kuva: Clas-Olav Slotte

Tänään Pekingin talviolympialaisissa soivat kansallislaulut, kun kisojen ensimmäiset mitalitkin jaetaan. Niinpä Keparin kulmalla podcastiin kokoontui alkuviikolla kansallislauluraati, joka arvioi kahdeksan kansallislaulua paremmuusjärjestykseen.

Raatiin kuuluivat Keskipohjanmaan toimittajat Jukka Ani

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.