Kotimaa

Riikka Purra kommentoi vanhoja kirjoituksiaan: "En ole monista asioista enää lainkaan samaa mieltä"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi Twitterissä vanhoja kirjoituksiaan. Kuva: Jussi Nukari

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi Twitterissä Scripta-blogin vieraskirjan kirjoituksista noussutta keskustelua. Purra sanoo, että tekstit on kirjoitettu turhautuneena, ja silloin saattaa kirjoittaa vihaisesti tai typerästi. Purra kirjoittaa, että hän ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaa eikä ole monista asioista enää lainkaan samaa mieltä.

– Minun vihainen tekstini on vain vihaista tekstiä, ei mitään muuta. En hyväksy enkä ole koskaan hyväksynyt minkäänlaista väkivaltaa, Purra tviittaa.

Purran mukaan hän on ilmaissut itseään tavoilla, joita ei nykyään hyväksyisi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Purra kommentoi aiemmin kirjoituksista herännyttä keskustelua blogissaan. Tuolloin Purra sanoi, ettei hänelle tulisi mieleenkään alkaa irtisanoutua tai pahoitella tekemisiä ja sanomisia vuosien ja vuosikymmenten takaa.

– En varmasti ole samaa mieltä läheskään kaikista asioista. Monista olen, mutta en aio lähteä median ja vasemmiston kanssa peliin, että mistä olen ja mistä en, Purra kirjoitti.

Hän myöntää, että on 2000-luvulla kirjoittanut sekä Scriptan vieraskirjaan että moniin keskusteluryhmiin, useilla eri nimimerkeillä. Aiheena on ollut maahanmuuton lisäksi muitakin asioita.

– Olen varmasti kirjoittanut ja sanonut asioita, jotka ovat tyhmiä tai mielettömiä tai rumasti sanottu tai huonosti valikoituja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Purran kirjoituksiksi epäillyistä teksteistä uutisoi alkujaan Iltalehti. Twitterissä kiertävässä ketjussa on koottu kuvakaappauksia nimimerkki "riikan" kirjoituksista Scriptan vieraskirjaan. Purra ei ole vahvistanut eikä kiistänyt tekstejä omikseen.

Purra Twitterissä:

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä