Kokkola-lehti

"Ravintola- ja matkailualalle on tosi hankalaa saada henkilökuntaa", Pauliina Norrena Seurahuoneelta kiteyttää ajankohtaisen ongelman – Elintarviketyöntekijäksi kouluttautunut Tuija Holopainen kertoo videolla, miten hän päätyi töihin kokkolalaishotelliin

Ravintola-alalla on vaikeuksia saada kesä- tai ylipäätään työntekijöitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Huhtikuu on taittumassa toukokuuksi, eli ollaan kesälomakauden kynnyksellä. Eräillä aloilla kausityövoimaa voi olla vaikeaa saada. Tällainen tilanne vallitsee muun muassa ravintola-alalla.

– Ravintola- ja matkailualalle on tosi hankalaa saada henkilökuntaa. Korona-aikana on ollut sulkuja ynnä muita r

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä