Paikallisuutiset

Ruis rikastutti talolliset ja piti köyhät leivän syrjässä kiinni – Suomi on ruisleipämaa, jossa rukiin viljely on vähäistä

Kirjailija Annika Luther leipoo ruisleipää yli sata vuotta vanhasta juuresta. Kesäkotinsa keittiössä hän kertoo, miksi ruis on ollut jopa hengenvaarallinen vilja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kirjailija ja tänä keväänä eläkkeelle jäänyt biologian opettajaAnnika Luther leipoo ruisleipää perheensä kesätilalla Bromarvissa, Tammisaaren lähellä Länsi-Uudellamaalla.

Luther vaivaa taikinaa, joka on tehty hapanleivän juureen. Leipäjuurella on pitkä historia ja värikäs tarina.

– Viitisen vuotta sit

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä