Kokkola-lehti

Punjabin salaiset reseptit ja maustesekoitukset avaavat mausteista ruokakulttuuria Kokkolassa

Kokkolan kaupunkikeskustassa, kauppatorin kainalossa sijaitseva Punjab on enemmän kuin grilli, voinee puhua pienestä ravintolasta.

Ravintoloitsija Hasan Mahmud Sajib haluaa kuunnella herkällä korvalla asiakkaitaan. Kuva: Minna Mustonen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ravintoloitsija Hasan Mahmud Sajib on ideoita täynnä ja hän kuuntelee sekä haluaa kuunnella herkällä korvalla asiakkaitaan. Hän on kotoisin Bangladeshista ja asunut Suomessa viitisentoista vuotta. Asiakkaina Punjabissa käy ihan tavallisia kokkolalaisia, Punjabin ruuat on suunniteltu hellimään kaikki

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä