Terveyttä ja hyvää oloa arkeen Kokkolasta!

Terveellinen ruokavalio, päivittäinen liikunta sekä riittävä lepo ja palautuminen ovat tie terveellisempään elämäntapaan. Aloita uusi vuosi terveellisesti! Poimi alta Kokkolan hyvinvointi- ja terveyspalveluja tarjoavien yritysten tarjoukset ja vinkit elämäntaparemppaan.

Fysikaalinen hoitolaitos Fysio-Keskus

Fysioterapiaa ja kuntoutusta vauvasta vaariin. Olemme erikoistuneet lasten fysioterapiaan ja osteopatiaan. Lisäksi meiltä saat kattavan palvelun mm. kivunhoidon, kraniosakraaliterapian ja shockwave-hoidot. Tutustu lisää kotisivuilla.

Fysioterapiasta saa nyt kotitalousvähennystä laillistetun fysioterapeutin toteuttamista fysioterapiapalveluista seuraavin ehdoin:

  • Palvelu tuotetaan asiakkaan kotona, vakituisessa tai vapaa-ajan asunnossa.
  • Palvelun tuottaa ulkopuolinen henkilö, ei perheenjäsen tai samassa osoitteessa asuva henkilö.
  • Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi matka-, tarvike- tai lääkekuluista.
  • Palvelu on hankittu joko itselle tai perheenjäsenelle (lapset, vanhemmat, puolison vanhemmat).

Voit vähentää verotuksessasi 60 % laskutettavasta työn osuudesta. Omavastuuosuus 100 € henkilöä kohden verovuoden aikana. Enimmäismäärä 3500 € henkilöä kohden verovuoden aikana.

Tarjous: Osteopatiahoitoa aikuisille 65,00 e/ käynti 60 min tammikuun ajan 2024! Alennus vain nettiajanvarauksen tai kotisivujen kautta tehtynä.

Osoite: Mariankatu 21 A, Kokkola

Puhelin: 068318200

Sähköposti: info@fysio-keskus.com

Nettisivu: www.fysio-keskus.com

Facebook: Fysikaalinen hoitolaitos Fysio-Keskus Ky

Instagram: fysiokeskus_kokkola

Kokkolan Lääkärikeskus

Kokkolan Lääkärikeskus tarjoaa monipuoliset yksityiset yleis- ja erikoislääkäripalvelut Kokkolan alueella. Useiden alojen erikoislääkärit palvelevat niin lapsia kuin aikuisiakin Hagströmin kulmassa.

Osoite: Pitkänsillankatu 1-3, 67100 Kokkola

Puhelin: 06 8244500

Sähköposti: info@kokkolanlaakarikeskus.fi

Nettisivu: www.kokkolanlaakarikeskus.fi

Facebook: Kokkolan Lääkärikeskus Oy

Instagram: kokkolanlaakarikeskus

Ole.fit Kokkola

Unohda ihmedieetit ja pikakuurit! Terveelliset elämäntavat eivät ole kuuri, jota noudatetaan muutaman kuukauden ajan ja palataan sitten entiseen elämäntyyliin.

Harvemmalla meistä arkeen mahtuu kahtatoista hikitreeniä viikossa niin, että myös palautuminen onnistuu. Pelkän salaatin syöminen loppuelämän ajan ei sekään ole kovin realistinen, saatikka makuhermoja kutkutteleva tavoite. Uusia elämäntapoja täytyy olla mahdollista noudattaa viikosta toiseen, vuosi vuoden jälkeen.

Ota liikunta ja terveellinen ruoka osaksi arkeasi! Fit Kokkolan ammattitaitoiset valmentajat auttavat sinua pääsemään alkuun etsiessäsi terveyttä ja hyvinvointia arjen keskelle. Kun sinulla on ammattilaisen tuki ja osaaminen käytössäsi, on terveellisen elämäntavan saavuttaminen helpompaa.

Tarjous: Ilmainen tutustumiskäynti ja valmentajan tapaaminen veloituksetta uusille asiakkaille.

Osoite: Isokatu 15, Kokkola

Puhelin: 050 370 0066

Sähköposti: kokkola@ole.fit

Nettisivu: www.kokkola.ole.fit

Facebook: Fit Kokkola

Instagram: fitkokkola

Pyöräliike Lybäck Oy

Terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo ovat terveellisen elämäntavan peruspilarit. Päivittäinen liikunta kulkee käsikädessä terveellisten elämäntapojen kanssa.

Liikkuminen pyöräillen on mukavaa ympäri vuoden ja se sopii monelle – myös aloittelijoille – päivittäiseksi liikunnaksi. Monipuolisesta pyörävalikoimastamme löytyy sopivat pyörät niin nuorille kuin varttuneemmillekin pyöräilijöille joko omaksi tai vuokralle.

Tarjous: Osallistu ohjatuille pyöräretkille joko omalla tai vuokrapyörällä. Lisätietoja pyöräretkistä löydät somekanavistamme.

Osoite: Mannerheiminaukio 7, Kokkola

Puhelin: 06 831 3044

Sähköposti: info@lyback.fi

Nettisivu: www.lyback.fi

Facebook: Pyöräliike Lybäck

Instagram: pyoraliikelyback

Tähtiterveys

Terveyttä edistävä ruokavalio, hyvät ravintolisät ja stressinhallinta ovat tie terveellisempään elämäntapaan.

Funktionaalinen ravintoterapia on juuri sinulle, joka haluat edistää terveyttäsi luonnollisesti ravinnon avulla. Se on yksilöllistä ravintoterapiaa, jossa kartoitan terveytesi haasteet ja laadin sen pohjalta yksilöllisen terveydentilaasi tukevan ruokavalion sekä lisäravinnesuositukset. Ravintoterapiassa tasapainotetaan suoliston toimintaa ja vahvistetaan immuunipuolustusta sekä minimoidaan hiljaisen tulehduksen vaikutuksia.

Suosittelen ravintoterapiaa mm. erilaisissa suolistovaivoissa, ravintoaineiden imeytymishäiriöissä mm. rauta ja B12-vitamiini, kohonneissa verenpaineessa, maksa-arvoissa sekä veren sokeri- ja kolesteroliarvoissa, ll-tyypin diabeteksessa, hormonaalisen toiminnan haasteissa, päänsäryissä ja migreenissä, väsymyksessä ja uupumuksessa, allergioissa ja astmassa, autoimmuunireagoinneissa sekä nivel- ja luustoterveyden edistämisessä. Myös sokerinhimon hallintaan ja painonhallintaan. Ravintoterapia soveltuu hyvin myös raskautta suunnittelevalle ja raskaana olevalle.

Vitamiini-hivenaine- ja rasvahappomittauksella voimme kartoittaa näppärästi solutasoltasi saakka mahdolliset ravintoainevajaukset. Mittaus suoritetaan qantum magnece resonance analyzer -laitteella. Mittaus on kivuton ja saat tulokset jo paikan päällä ammattilaisen tulkitsemana. Mittaus soveltuu 6-vuotiaasta ylöspäin. Mittausta ei voi tehdä sydäntahdistinpotilaalle eikä raskaana olevalle.

Tähtiterveydestä löydät ruokapohjaiset, luonnonmukaiset ja lisäaineettomat vitamiini- ja hivenainevalmisteet ym. lisäravinteet terveytesi tueksi.

Lue lisää ravintoterapiasta.

Stressinhallintaan ja rentoutumiseen suosittelen vyöhyketerapiaa ja Brain relief -hoitoa.

Vyöhyketerapia on oivallinen hoitomuoto vauvasta vaariin. Vauvahieronta ja vauvojen koliikkihoidot tuovat vauvan vaivoihin lempeää helpotusta. Vyöhyketerapia on hyvä hoitomuoto kaiken ikäisille tasapainottamaan kehon elintoimintoja ja aineenvaihduntaa. Se on hyvä hoitomuoto mm. päänsärkyihin, immuunipuolustuksen vahvistamiseen, hormonitoimintojen ja suoliston toiminnan tasapainottamiseen sekä rentoutumiseen.

Brain Relief -rentoutushoito on Suomalainen Avainlippu -sertifikaatin saanut rentoutus- ja stressinhallintahoitomuoto. Tämä syvärentouttava kevyt hierontahoito laskee tehokkaasti stressitasoja ja saa hyvän olon hormonit virtaamaan. Se on hyvä hoitomuoto mm. uniongelmissa, kehollisissa jännitystiloissa ja uupumustilassa.

Tarjous: Vitamiini- ja hivenainemittaus 60 €/mittaus. Norm. 80 €. Tarjous on voimassa 31.1.24 saakka.

Osoite: Pitkänsillankatu 20 C 19, Kokkola

Puhelin: 040 5081980

Sähköposti: virpi.hoffren@tahtiterveys.fi

Nettisivuosoite: www.tahtiterveys.fi

Facebook: Tähtiterveys

Instagram: tahtiterveys

Villimango Hius & Kauneus

Säännöllinen unirytmi, ruokavalio ja liikunta. Näistä löytyy parhaat ja merkittävimmät vinkit terveellisempään elämäntapaan.

Palvelumme tukevat ihmisen henkistä hyvinvointia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin – tänä päivänä entistä enemmän myös mielen jaksamista ja mielen hyvinvointia. Hoidoissamme asiakkaat voivat hengähtää arjen keskellä ja saavat aikaa itselle.

Tarjous: Tammikuun ajan kasvohoidon yhteydessä asiakkaalle käsien kuorinta ja käsiä kosteuttava naamio veloituksetta.

Osoite: Pitkänsillankatu 24 B 3, Kokkola

Puhelin: 040 766 2161

Sähköposti: palvelu@villimango.fi

Nettisivuosoite: www.villimango.fi

Facebook: Villimango

Instagram: villimango