Paikallisuutiset

Tutkimusjohtaja: Ei syytä välttää broilerin syömistä – hyvä ruoanvalmistushygienia riittää

Suomalaisessa broilerinlihassa on antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. Riski niiden siirtymisestä ihmisiin on pieni, kun noudatetaan hyvää ruoanvalmistushygieniaa. Kuvituskuva
Suomalaisessa broilerinlihassa on antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. Riski niiden siirtymisestä ihmisiin on pieni, kun noudatetaan hyvää ruoanvalmistushygieniaa. Kuvituskuva Kuva: Janne Ruotsalainen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tanja Nuotio– Ei ole mitään syytä välttää kotimaisen broilerinlihan ostamista ja syömistä.Näin vakuuttaa elintarvikeketjujen turvallisuuden edistämisen tutkimusjohtaja Timo Nieminen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista Seinäjoelta.Evira tiedotti torstaina, että suomalaisessa broilerinlihassa o

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä