Paikallisuutiset

Urheilu- ja tapahtumapuisto etenee Kokkolassa – "Pitää uskaltaa katsoa vuosien päähän", toteaa kaupunginjohtaja Stina Mattila

Suurhanke maksaa jopa 45 miljoonaa euroa, onnistuessaan sen positiivisten vaikutusten lasketaan olevan Kokkolan imagolle ja matkailulle mittavat.

Sekä jääurheilun, sisäpalloilulajien että jalkapallon kilpailu- ja harrastusolosuhteet paranevat merkittävästi, jos urheilu- ja tapahtumapuisto toteutuvat suunnitellusti.
Sekä jääurheilun, sisäpalloilulajien että jalkapallon kilpailu- ja harrastusolosuhteet paranevat merkittävästi, jos urheilu- ja tapahtumapuisto toteutuvat suunnitellusti. Kuva: Creamedia

Urheilu- ja tapahtumapuiston jatkokehittäminen etenee Kokkolassa askel kerrallaan. Huolimatta siitä, että koronakevät kuristi jo ennestään tiukoilla ollutta kuntataloutta tiukemmalle, Kokkolassa uskalletaan satsata tulevaisuuteen.

– Nyt emme voi ajatella lyhytnäköisesti, tämä on pitkälle tulevaisuute

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.