Ruoka

Vihreä parsa on kevään odotettu herkku – Yksinkertainen salaatti parsasta ja nuudeleista tuo pöytään raikkaan tuulahduksen aasialaisesta makumaailmasta

Parsa on hienostunut herkku, jonka seurana on perinteisesti tarjottu hollandaisekastiketta. Tänä keväänä vaihtelua kastikkeeseen tuo avokado. Klassinen italialainen tonnatokastike on sekin koukuttava kaveri parsalle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuore parsa on verraton herkku, höysteeksi riittää yksinkertaisimmillaan voisula ja puristus sitruunasta. Vihreä parsa kypsyy nopeasti ja siitä loihtii nopeasti ihanat alkupalat tai aterian maistuvat lisäkkeet. Pikku parsaruuat ovat myös mainioita lounaalla tai iltapalana.

Tonnatokastike tai avokadoh

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä