MAINOS

Reseptin uusiminen onnistuu helposti netissä

MAINOS - -

Nykyisin on mahdollista uusia lääkereseptejä myös netissä helposti ja vaivattomasti. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun et pääse itse lääkärin vastaanotolle tai sinulla on kiire. Täältä näet, miten onnistuu reseptin uusinta netissä kätevästi ja nopeasti . Ennen kuin aloitat reseptin uusimista netissä, varmista ettet tarvitse ensin ajanvarauksellista lääkärin vastaanottoa reseptin tarkistamiseksi. Ajanvarauksellinen vastaanotto on tarpeen esimerkiksi silloin, jos potilaalla on vaikea sairaus tai hoidettava sairaus on sellainen, jota ei voida hoitaa pelkin lähettein.

Reseptien uusiminen netissä ei siis korvaa ajanvarauksellista vastaanottoa, vaan se on tarkoitettu nimenomaan helpottamaan arkeasi ja vapauttamaan aikaasi muuhun.  Pidäthän huolta, ettet joudu maksamaan turhasta. Netissä toimii useita erilaisia palveluita, joilla voit uusia reseptisi helposti ja vaivattomasti – ilman ajanvarausta ja turhaa odottelua. Muista kuitenkin käyttää vain luotettavia palveluntarjoajia. Lue ensin huolellisesti kaikki ehdot ennen kuin lähdet uusimaan reseptiäsi.

Miten reseptien uusiminen netissä toimii?

Reseptin uusiminen nopeasti netissä toimii siten, että valitset haluttavan lääkkeen sekä sen mihin tarkoitukseen sitä käytät. Sitten valitset lääkärin kenelle uusimispyyntö lähetetään, tunnistaudut pankkitunnuksilla ja maksat uusintapyyntömaksun. Saat ilmoituksen heti, kun uusimispyyntö on käsitelty. Reseptin uusimiseen netissä ei kulu kauempaa kuin viisi minuuttia. Eikä sinun tarvitse varata aikaa lääkärille tai lähteä apteekkiin reseptiä uusimaan.   

Reseptin uusinta netissä on turvallista ja nopeaa. Yleensä uusimispyynnöt käsitellään jopa tunnissa. Joka tapauksessa uusimispyyntö käsitellään viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Monissa tapauksissa sinun ei tarvitse varata lääkäriaikaa pelkän reseptin uusimiseksi. Voit tehdä tämän heposti kotonasi, netin kautta. On myös hyvä huomioida se, että sinun täytyy antaa lääkärillesi lupa tarkastella tietojasi reseptikeskuksesta ja potilastiedon arkistosta. Luvan antaminen onnistuu Omakanta-palvelussa.

Mitä lääkereseptejä voi uusia netissä?

Netistä voi uusia lääkereseptejä, jos sinulla on voimassa oleva lääkärin määräys. Lisäksi reseptin tulee olla pääsääntöisesti enintään 28 kuukautta vanha ja lääkevalmisteen tulee löytyä reseptikeskuksesta. Lääkityksen uusiminen netissä on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä sen missä ja milloin tahansa, kun sinulle sopii. Netissä onnistuu yksityislääkärin reseptin uusiminen, Omakanta reseptin uusiminen sekä terveyskeskus reseptin uusiminen. Reseptin uusiminen netissä on nopeampaa kuin reseptin uusiminen apteekissa. Uusimispyyntö menee suoraan omalle lääkärillesi ja saat ilmoituksen heti kun resepti on uusittu.

Paljonko maksaa reseptin uusiminen netissä?

Reseptin uusimispalvelun hinta netissä riippuu palvelun tarjoajasta. Kallein hinta voi olla jopa kolminkertainen edullisempaan verrattuna. Kannattaa siis olla tarkkana mistä palvelun ostaa. On myös hyvä tarkastaa palveluntarjoajan muut palvelut, esimerkiksi jotkin sivustot tarjoavat lääkärillä asiointia sähköisesti omalla sivustollaan. Tämä on maksullinen palvelu, mutta erittäin hyödyllinen jos haluat keskustella lääkärin kanssa helposti ja nopeasti.   

Onko lääkereseptin uusiminen netissä turvallista?

Reseptin uusinta netissä on turvallista. Tunnistautuminen suoritetaan esimerkiksi pankkitunnuksilla, joten henkilöllisyys varmistetaan luotettavasti.

Reseptien uusiminen netissä on siis helppoa, luotettavaa ja nopeaa!