torstai 20.6.2019 | 18:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

KPV juhli kannattajiensa kanssa kakkukahveilla – Milos Josimovin, Sebastian Mannströmin ja Patrick Poutiaisen sopimukset julkistettiin juhlassa

Juha Savela Keskipohjanmaa+
To 8.11.2018 klo 19:11

Reilut 200 KPV:n kannattajaa kokoontui torstai-iltana ravintola Calleen juhlimaan liiganousua. Vapaamuotoisessa koko perheen tapahtumassa haastateltiin nousijajoukkueen pelaajia, katseltiin videoita ja nautittiin kakkukahvit.

Pelaajauutisiakin oli tarjolla. Seura julkisti kolme sopimusta. Jo aiemmin oli julkisuuteen kerrottu, että seura käyttää Sebastian Mannströmin ja Patrick Poutiaisen optiot. Serbipakki Milos Josimov solmi seuran kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Tällä kaudella Ykkösen parhaaksi puolustajaksi valittu Josimov on pelannut kaksi edelliskautta Pallo-Veikoissa.

Pelaajista tilaisuudessa haastateltiin Henri Mynttiä ja Sebastian Mannströmiä. Molemmat korostivat sitä, kuinka iso merkitys KPV:n nousulla on Kokkolalle.

Juhlan yksi kohokohdista oli KPV-legenda Gunnar "Gunu" Isosaaren videotervehdys, joka herkisti yleisön.

Yksi juhlaan tulleista oli kokkolalainen Eerikki Hoffrén, joka oli tullut paikalle Joel-poikansa kanssa.

– KPV:n nousu tuntui todella hyvältä. Turussakin olimme ratkaisupelissä paikalla. Nyt ryhdytään odottelemaan sopimusuutisia. Voi tulla hyväkin liigakausi, kun taustat on kunnossa ja KPV tulee tavallaan puskista haastamaan muut liigajoukkueet, Hoffrén kertoi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »