keskiviikko 22.1.2020 | 00:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kauppakeskus Chydeniaan Kokkolassa avataan lasten leikkipaikka

Joni Mäki-Petäjä Keskipohjanmaa
Ke 24.4.2019 klo 14:00 [päivitetty ke 14:05]

Kauppakeskus Chydenia vastaa kokkolalaisten lapsiperheiden toiveeseen ja rakennuttaa Rantakatu 2-4:n kiinteistön toisen kerrokseen leikkipaikan. Leikkipaikan toteuttaa kokkolalainen yritys, Leikkimesta, joka luo aivan uutta käsitettä leikkipaikoista. Yritys toteuttaa ja ylläpitää ekologisia leikkipaikkapalveluita yrityksiin lapsiperheasiakkaita ajatellen.

– Arvoistamme kumpuaa halu tarjota kaikille lapsille puhdas ja turvallinen paikka leikkiä, toteaa Leikkimestan myyntijohtaja Ville Linna.

Chydenian kauppakeskukseen tulevasta leikkipaikasta löytyy innostavaa tekemistä taaperosta esikouluikäiseen. Sekä leikkipaikalle että leluille tehdään säännöllisesti desinfioiva kemikaaliton puhdistus ja leluvalikoima vaihtuu ajoittain. Näin leikkipaikka pysyy mukavana ja turvallisena käyttää.

– Leikkipaikka avataan toukokuun lopulla ja suunnitteilla on myös pientä ohjelmaa avajaisten yhteyteen. Leikkipaikka tuo kauppakeskusta entistä lähemmäksi tavoitettaan olla kokkolalaisten olohuone. Asiakastyytyväisyys on meille ihan ykkösasia. Esimerkiksi myös opastamiseen panostetaan kevään aikana uusilla digitaalisilla näytöillä, jolloin asioinnista tulee entistä vaivattomampaa, kertoo kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »