perjantai 29.5.2020 | 19:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Autonosturi kippasi ojaan Kokkolassa Trullevintiellä ja nostotyö katkaisi liikenteen tiistai- illasta – Katso video

Ti 17.9.2019 klo 13:54 | päivitetty ke 07:31

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

KOKKOLA

Noin 70 tonnin painoinen autonosturi kaatui kyljelleen ojaan tiistaina yhdeltä iltapäivällä Kokkolassa Trullevintiellä lähellä Trullevin pohjoispäätä. Autonosturi ja viemärintyhjennysauto kohtasivat kapealla tiellä, minkä jälkeen tien penkka petti nosturin alta.

Nosturin kuljettaja loukkaantui mutta pääsi omin avuin ulos hytistä. Hänet toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Raskaalle ajoneuvolle tai sen kuljettajalle ei käynyt tilanteessa mitenkään. Kaksi ambulanssia, yksi pelastusyksikkö ja poliisipartio kävivät kohteessa.

Ajoneuvon nostaminen vaati järeää nostokalustoa. Nostokalustoa tuli paikalle pian onnettomuuden jälkeen ja nostotyöt käynnistyivät alkuillasta. Paikalle tuotiin myös mursketta ja tietä jouduttiin kaivamaan auki. Kyljellään ollut nosturi nostettiin ensin tien sivuun, ja kaivettua tietä jouduttiin korjaamaan. Noston teki kuljetusurakoitsija. Työt jatkuivat vielä myöhään yöllä ja tie oli poikki.

//17.9. kello 14.10 täydennetty juttua kauttaaltaan.

//17.9. kello 14.37 tarkennettu raskas ajoneuvo viemärintyhjennysautoksi. Lisätty tieto siitä, että tie on poikki. Kello 19.05 lisätty pelastuslaitoksen tiedot nostotyön aloittamisesta ja arvioidusta aikataulusta. Kello 20 päivitetty noston aikataulua. Kello 22.25 tarkennettu nostotyön edistymistä.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »