maanantai 2.8.2021 | 15:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

14 hakee Soiten talousjohtajan virkaan – kaksi hakijoista on Kokkolasta ja yksi Kalajoelta

Riikka Sipilä
Ma 17.2.2020 klo 14:59 | päivitetty ma 15:14

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten talousjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä yhteensä 14 hakemusta.

Virkaa hakivat: Jussi Anttila, kauppatieteiden maisteri, upseeri (Helsinki), Ville Happonen, hallintotieteiden maisteri (Virrat), Pasi Hämäläinen, kauppatieteiden maisteri (Kirkkonummi), Mervi Ihantola, terveystieteiden maisteri (Riistavesi), Tuomas Kokko, kauppatieteiden tohtori (Jyväskylä), Petri Kopsa, MBA (Helsinki), Tommi Koskinen, kauppatieteiden maisteri (Kokkola), Olavi Lakkala, kauppatieteiden maisteri, insinööri (AMK) (Oulunsalo), Kati Mäntylä, kauppatieteiden maisteri (Seinäjoki), Antti Ritvonen, kauppatieteiden maisteri (Espoo), Virpi Siipo, kauppatieteiden tohtori (Kalajoki), Natalie Storbacka, kauppatieteiden maisteri (Kokkola), Marika Valkama, kauppatieteiden maisteri (Lempäälä) ja Jyrki Vatanen, hallintotieteiden maisteri (Tampere).

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla pidettäviin haastatteluihin kutsutaan hakijoista viisi, ja päätös uudesta talousjohtajasta on tarkoitus tehdä maaliskuun loppuun mennessä.

Soiten talousjohtaja johtoryhmän talousjohtamisen asiantuntijajäsen, joka vastaa kuntayhtymän taloushallinnosta ja talousjohtamisesta. Hänen vastuullaan on prosessin kehittäminen ja johtaminen, aina taloussuunnittelusta raportointiin. Hän vastaa myös rahoituksen ja sisäisen valvonnan tehtävistä. Soiten kirjanpito- ja reskontrapalvelut on ulkoistettu.

Kelpoisuusehtona tehtävään on talousjohtamiseen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja perehtyneisyys talousjohtamisen tehtäväalueella.

Soiten talousjohtajalta odotetaan laaja-alaista näkemystä organisaation kokonaisjohtamiseen. Talousjohtajan virkaan voidaan sisällyttää myös tukipalveluiden toimialuejohtajan tehtävä.

Tehtävää on parin vuoden ajan hoitanut vt:nä Tommi Koskinen, ja hän jatkaa tehtävässä kunnes talousjohtajaksi valittu ottaa viran vastaan. Koskinen valittiin tehtävään, kun silloinen talousjohtaja Minna Korkiakoski-Västi siirtyi Soiten toimitusjohtajaksi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »