Paikallisuutiset

Kokkolassa ja Kaustisella vierailulla ollut ministeri Timo Harakka haluaa varmistaa lentoyhteyksien jatkumisen Kokkola-Pietarsaaren lentokentällä – "Toivottavaa on, että vientirannikon tarpeisiin saadaan riittävän tiheät vuorovälit"

Timo Harakka kokee, että tärkeää olisi tehostaa työllistämispalveluita, jotta työpaikan löytäminen helpottuisi. -Ei pidä heikentää pienituloisten sosiaaliturvaa, hän kommentoi. Timo Harakka oli vierailulla Kokkolassa sunnuntaina, mistä jatkoi matkaansa Kaustiselle.
Timo Harakka kokee, että tärkeää olisi tehostaa työllistämispalveluita, jotta työpaikan löytäminen helpottuisi. -Ei pidä heikentää pienituloisten sosiaaliturvaa, hän kommentoi. Timo Harakka oli vierailulla Kokkolassa sunnuntaina, mistä jatkoi matkaansa Kaustiselle. Kuva: Jukka Lehojärvi

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.) näkee tärkeäksi, että lentoyhteydet maakuntakeskuksiin, kuten Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle, toimivat jatkossa.

– Lentojen loppuminen on väliaikainen tilanne Finnairin osalta. Olen kuitenkin aikeissa esittää hallitukselle sitä, että lähtisin vet

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä