Kokkola-lehti

77 Chydeniuksen koulun 3.–4.-luokkalaista jää etäopetukseen, muut luokka-asteet jatkavat koululla: "Tietenkin tilanne muuttuu, jos tartuntoja löydetään lisää. Silloin arvioidaan tilannetta uudelleen"

Jos uusia tartuntoja ilmenee, tilannetta arvioidaan uudelleen, sanoo Kokkolan sivistysjohtaja Terho Taarna (vas.). Maanantain tiedotustilaisuudessa paikalla olivat myös ruotsinkielisten opetuspalveluiden johtaja Ronnie Djupsund, Soiten infektioylilääkäri Marko Rahkonen ja Chydeniuksen koulun rehtori Charlotta Uusitalo.
Jos uusia tartuntoja ilmenee, tilannetta arvioidaan uudelleen, sanoo Kokkolan sivistysjohtaja Terho Taarna (vas.). Maanantain tiedotustilaisuudessa paikalla olivat myös ruotsinkielisten opetuspalveluiden johtaja Ronnie Djupsund, Soiten infektioylilääkäri Marko Rahkonen ja Chydeniuksen koulun rehtori Charlotta Uusitalo. Kuva: Markku Jokela

Chydeniuksen koulun joukkoaltistuminen ei ole tuonut uusia tartuntoja. Suurin osa testituloksista on käytössä. Soiten infektioylilääkäri Marko Rahkosen mukaan vielä maanantaina on otettu joitakin testejä, eikä näitä tuloksia ole vielä saatu. Tällaisia testejä on alle kymmenen.

Chydeniuksen koulun reh

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä