torstai 28.1.2021 | 16:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

23 koronavirustartuntaa Vaasan sairaanhoitopiirissä – Soite ei ole tiedottanut uusista tartunnoista

Vili Ruuska
La 17.10.2020 klo 12:14

Vaasan sairaanhoitopiirissä on todettu 23 uutta koronavirustartuntaa edellisen vuorokauden aikana, ilmenee sairaanhoitopiirin verkkosivuilta. Siten tapausten kokonaismäärä Vaasan sairaanhoitopiirissä on nyt 760.

Perjantaina Vaasan sairaanhoitopiirissä otettiin kolmisensataa koronavirusnäytettä. Otettuja näytteitä on yhteensä 19 290. Kahden viimeisimmän viikon ilmaantuvuusluku on 305 tartuntaa 100 000:ta henkilöä kohden.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ei ole tiedottanut uusista koronavirustartunnoista. Tällä viikolla Soiten alueella on kerrottu neljästä uudesta koronavirustartunnasta. Yhteensä Soiten alueella on todettu kaikkiaan 77 koronavirustartuntaa.

Soiten alueella ollaan yhä koronavirusepidemian perustasolla. Vaasan sairaanhoitopiiri puolestaan on raportoinut olevansa epidemian leviämisvaiheessa. Keskipohjanmaan levikkialueen kunnista Vaasan sairaanhoitopiiriin kuuluvat Luoto, Pedersöre, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy.

Lue myös:

Maskisuositus laajenee koskemaan myös yläkouluja Pohjanmaalla – Virustilanne on rauhoittumaan päin Vaasan sairaanhoitopiirissä, katso grafiikasta tartunnat sairaanhoitopiireittäin

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »