Paikallisuutiset

Soite säästää miljoonia – Säästöjä väännetään, koronaa hoidetaan ja talousohjelma käynnistetään

"Kovia päätöksiä, mutta rakentavassa hengessä. Kokouksessa oli toimitusjohtajankin helppo hengittää, kiitti Minna Korkiakoski-Västi.

Soiten alueella koronarokotuspisteitä otetaan käyttöön Kälviän terveysasemalla, Kaustisella ja Vetelissä Tunkkarin Terveyskeskuksessa ja Pajalan perhekeskuksessa, Perhossa terveysasemalla, Kannuksessa seurakuntatalolla, Toholammilla seurakuntatalolla, Kruunupyyssä terveysasemalla ja Teerijärvellä terveysasemalla.Massarokotuspistettä valmistellaan Kokkolassa entisen Halpa-Hallin tiloihin.
Soiten alueella koronarokotuspisteitä otetaan käyttöön Kälviän terveysasemalla, Kaustisella ja Vetelissä Tunkkarin Terveyskeskuksessa ja Pajalan perhekeskuksessa, Perhossa terveysasemalla, Kannuksessa seurakuntatalolla, Toholammilla seurakuntatalolla, Kruunupyyssä terveysasemalla ja Teerijärvellä terveysasemalla.Massarokotuspistettä valmistellaan Kokkolassa entisen Halpa-Hallin tiloihin. Kuva: Clas-Olav Slotte

Koronan heittäessä pitkiä lonkeroitaan myös Keski-Pohjanmaalle, sorvataan Soitelle eli Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymälle säästöjä henkivää talousarviota tuleville vuosille.

Soiten talousvaltuuston useita tunteja pitkässä kokouksessa ei epäselväksi jäänyt se, että Soiten henki

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä