Urheilu

999 tehopistettä JHT-paidassa tehnyt Sami Markkanen palasi tuttuun nuttuun kuuden vuoden tauon jälkeen – Kolmannessa erässä Markkanen pääsi yrittämään rajapyykin rikkomista rankkarista

Välillä useamman vuoden Ylivieskan Jääkarhuissa pelannut Sami Markkanen palasi taas JHT:n peliasuun. Kuva: Ismo Kunelius

JHT Kalajoki otti odotetun voiton jumbona majailevasta Muik Hockeysta jääkiekon Suomi-sarjassa. JHT voitti maalein 7–3 (3–1, 3–1, 1–1).

Ottelun suurin mielenkiinto kohdistui siihen, saadaanko numerolla 24 pelaavan JHT-hyökkääjän numero raapustaa pöytäkirjaan maalin tai syötön merkiksi. Tutulla numero