maanantai 15.8.2022 | 22:20
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pyhäjärveltä löytyi keskiviikkona hukkunut mies – Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Frida Keränen
Ke 3.8.2022 klo 08:45 | päivitetty ke 18:48

Pyhäjärveltä Hietasaaren kaakkoispuolelta löytyi hukkunut mies keskiviikkoaamuna, Oulun poliisi tiedottaa. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta.

Jokilaaksojen pelastuslaitos sai puoli yhdeksän jälkeen aamulla hälytyksen keskisuureksi luokitellusta vesiliikenneonnettomuudesta Pyhäjärven Hietasaaren kaakkoispuolella. Kyse oli pulpettimallisesta veneestä. Paikalla oli kuusi pelastuslaitoksen yksikköä. Kymmenen jälkeen pelastuslaitokselta kerrottiin, että tiedotusvastuu asiasta siirtyy poliisille.

Poliisin tiedotteen mukaan veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö. Vainaja oli paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies.

Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Eräs silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä noin kolmelta iltapäivällä, tiedotteessa kerrotaan.

Selvittääkseen tapahtumien kulun poliisi pyytää muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa. Havainnot mainitusta venekunnasta ja sen liikkeistä voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Hietasaari sijaitsee noin kahdentoista kilometrin päässä Pyhäjärven keskustasta.

Uutista päivitetty klo 14.56 poliisin tiedotteen tiedoilla.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »