tiistai 21.3.2023 | 19:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Perhonjokilaakson päätoimittajana on elokuun loppuun saakka Maija Ahonen – Nykyinen päätoimittaja Sanni Aho työkiertoon Keskipohjanmaahan

Paikallislehteen tulee Keskipohjanmaasta toimittaja Kristian Sundqvist.

Sanni Aho
Ma 23.1.2023 klo 14:15 | päivitetty ma 14:46

Halsuan, Kaustisen, Perhon, Vetelin ja Ullavan paikallismedia Perhonjokilaakson päätoimittaja Sanni Aho menee työkiertoon toimittajaksi maakuntalehti Keskipohjanmaahan.

Työkierron ajan Perhonjokilaakson väliaikaisena päätoimittajana on lehden vakituinen toimittaja Maija Ahonen.

– Odotan työkiertoa innostunein mielin. Vaihtelu virkistää varmasti kaikkia osapuolia, niin tekijöitä kuin lukijoitakin. Suuria linjamuutoksia tuskin on kuitenkaan luvassa. Perhonjokilaaksoa tehdään jatkossakin sellaisella kunnianhimolla, että kyse on alueen ihmisten tärkeimmästä mediasta, jota ilman ei yksinkertaisesti pärjää, Ahonen sanoo.

Työkierto alkaa 30. tammikuuta ja Aho palaa päätoimittajaksi syyskuun alussa. Sanni Aholla on takanaan viisi vuotta päätoimittajan tehtäviä Perhonjokilaaksossa ja Maija Ahonen on tullut lähes samaan aikaan lehteen toimittajaksi.

Perhonjokilaakson kahden hengen toimitusta täydentää työkierron aikana toimittaja Kristian Sundqvist. Hän on kotoisin Pietarsaaresta, mutta asuu Evijärvellä.

Perhonjokilaakso ja Keskipohjanmaa ovat osa Hilla Groupia.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »