keskiviikko 22.3.2023 | 17:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Manolis Huukin mielipidekirjoitus: Maaseutu luo Suomelle perusturvaa

La 18.3.2023 klo 19:00

Eduskuntavaalit

Suomen maaseutu on keskeisessä asemassa jokaisen suomalaisen elämässä – nimittäin maamme ruoka-aittana. Ilman suomalaista maataloutta ruokailutottumuksemme olisivat ulkomaalaisen tuonnin armoilla ja ilman kotimaista perusturvaa. Luonnonvarakeskuksen tilastojen mukaan omavaraisuutemme on nykyisin onneksi huippuluokkaa.

Tummia pilviä on kuitenkin taivaalla, sillä punavihreän ilmastopolitiikan haittavaikutukset Suomen maatalouspolitiikalle ovat pitkällä aikavälillä kielteisiä ja tämä kehityspolku on myös pysäytettävä. Ilmastoaate ei saa syöstä Suomalaista maataloutta tuhon tielle.

Minulle on tärkeää edistää sellaista maatalouspolitiikkaa, joka pitää ruoantuotannon suomalaisten omissa käsissä. Vain itse tuotettu ruoka on kansakunnalle myös turva kriisiaikana – emme voi luottaa sokeasti ulkomailta tulevaan ruoka-apuun.

Minun Suomessani maaseutu luo ruokatuotannon avulla perusturvaa suomalaisille. Siksi maaseutu tarvitsee myös perusturvaa, jotta kotimaiset edellytykset maataloudelle ovat olemassa jatkossakin. Eduskunnan ei pidä heikentää maatalouden jatkuvuuden edellytyksiä Suomessa.

Manolis Huuki

valtiotieteiden maisteri

kansanedustajaehdokas (ps.)

Kannus

#

Kommentoi 4 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »