keskiviikko 22.3.2023 | 18:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tero Seppälä nousi Oslon takaa-ajossa kymmenenneksi – Haapajärviselle kauden paras sijoitus maailmancupin henkilökohtaisissa kisoissa

La 18.3.2023 klo 14:52 | päivitetty la 15:44

Oslo (STT)

Suomen Tero Seppälä kohensi roimasti sijoitustaan ampumahiihdon maailmancupin miesten takaa-ajokilpailussa Oslossa ja ylitti maaliviivan sijalla kymmenen.

Seppälä teki ehjän kilpailun, sillä hän pääsi matkaan pikakisan tulosten perusteella sijalta 22. Suomalainen ampui kisassa kaksi sakkoa, joista toinen tuli kirvelevästi viimeiseltä ampumapaikalta. Loppusuoran taistelussa Seppälä taipui niukasti Tshekin Michal Krcmarille ja Italian Tommaso Giacomelille, mutta suomalaisurheilija nostettiin lopputuloksissa Giacomelin edelle kymmenenneksi.

Sijoitus on Seppälälle kauden paras maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa. Suomalainen oli kymmenes myös Oberhofin MM-kisojen yhteislähdössä helmikuussa.

Pikamatkalla komeasti 12:nneksi yltänyt Otto Invenius ampui neljä sakkoa ja oli maalissa 22:s. Sijoitus on Inveniukselle uran toiseksi paras maailmancupissa. Olli Hiidensalo sijoittui 30:nneksi ja Jaakko Ranta 54:nneksi.

Kauden ylivoimainen norjalaishallitsija Johannes Thingnes Bö otti selvän voiton pikakisan ykkössijansa jatkoksi. Ranskan Quentin Fillon Maillet oli toinen ja Norjan Sturla Holm Lägreid kolmas.

///klo 15.44 juttua muokattu, kun järjestäjät korjasivat tuloslistaa///

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »